Kinderfeestjes in Leeuwarden

Voor een origineel kinderfeest kun je terecht bij Studio Audioshape. Zowel voor jongens als meisjes en van 6 tot 17 bieden we onvergetelijke arrangementen aan. Kies je voor het superstarverjaardagsfeest of word je fotomodel op je eigen catwalkparty!

Superstar verjaardagsfeest met je eigen cd opname

Kies je favoriete hit en kom naar een echte geluidsstudio en neem je eigen cd op. Compleet met gepersonaliseerde cd voor alle feestvierders. Bij binnenkomst staat de taart en een drankje klaar. Vervolgens krijg je tijdens een echte zangles je stemoefeningen. Na het inzingen, ga je de opnamestudio in om onder begeleiding van de geluidstechnicus je favoriete hit op te nemen. Bij een meidenfeest krijgen de meiden een heuse fotoshoot voor de cover van de cd en bij een jongensfeest gaan de jongens de strijd om de beste luchtgitarist van het feest aan.
Terwijl de cd's gemixt en gedrukt worden, zingen jullie verder op het karaokepodium! Het feest wordt compleet gemaakt met patat en de uitreiking van je eigen cd.

Dit feest kost 159,95 en is voor maximaal 14 personen tot en met 17 jaar. Het feest duurt ongeveer 2½ uur. Grotere groepen of andere wensen zijn in overleg mogelijk.

 

Catwalkparty met modeshow

Houd je van verkleden, make-up en wil je fotomodel worden dan hebben we het perfect feest voor je! Trek je allermooiste kleren aan en kom naar de studio. Na het hiephiephoera en taart ga langs de visagist én kapper die je mooi maakt. Daarna krijg je catwalkles en oefen je hoe je als fotomodel over de catwalk moet bewegen. Iedereen krijgt een eigen fotoshoot. Terwijl de foto's gedrukt worden dan mag je even uitrusten met patat en wanneer de ouders er zijn om je op te halen dimt het licht, start de muziek en volgt een heuse modeshow. Elk kind krijgt de mooiste foto van de shoot mee naar huis. Een superfeest voor elke meid tussen de 6 en 12 jaar.

Dit feest kost 159,95 inclusief kappen en visagie, taart, onbeperkt ranja en patat. Het feest is voor maximaal 10 kinderen tot en met 12 jaar en duurt ongeveer 2½ uur. Grotere groepen of andere wensen zijn in overleg mogelijk.

 

Boek nu!


Leg vandaag nog je feest vast! Annuleren kan nog tot drie dagen voor het feest. Boek je feest via het aanmeldingsformulier.

 
  • JoomlaWorks Simple Image Rotator
  • JoomlaWorks Simple Image Rotator
  • JoomlaWorks Simple Image Rotator
  • JoomlaWorks Simple Image Rotator
  • JoomlaWorks Simple Image Rotator